POPPY FLOE

Nőnek lenni öröm!

Nőnek lenni öröm!

Nyerd el a pasik szívét! - ŐSZINTESÉG

2014. október 31. - Poppy Floe

Ha idáig azt hitted, a titokzatosság a legjobb, hát tévedtél! Persze egy kis rejtélyességet meg kell hagyni, nehogy átessünk a ló túloldalára és már azt is tudja a kiszemelt, hogy reggelente vagy esténként jön rád a kakilhatnék. De a legtöbb srác nem szereti, ha egy nő elérhetetlen próbál lenni. Miért? Ha túl sok a "titkod", az ellenkező nem előtt, nem fogsz tudni beszélgetni! A másik fél jobban örül egy őszinte, mosolygós lánynak, mert a pasik nem értik ezeket a titkos utalásokat. Mondd ki nyíltan, mit gondolsz, de csak miután kétszer átgondoltad a fejedben, nehogy sértő legyen valamely módon.

Nem vagy mosolygós? Akkor vesd be azt az elképesztő humorodat. Ha még az sem működik, nehogy kínos légkört teremts egy béna viccel! A legfontosabb egy ismerkedésnél az, hogy szimpatikusnak találjon a másik fél.

Mivel tehetsz rossz benyomást? A körömrágás, a hajcsócsálás, a visítva röhögés - amiről te azt hiszed, hogy csak csábítóan felnevettél -, a túl sok grimaszolás, vagy a panaszáradat. A felsoroltakat inkább mellőzd. Elijeszti a pasit. Először próbálj meg jó benyomást tenni azzal, hogy mosolyogsz. Aztán beszélgessetek. De ne úgy, ahogy a barátnőiddel szoktál, hanem próbálj meg intelligensnek tűnni, még akkor is, ha nem vagy az. (Ez elég gonosz volt ;D)

Beszélgess, mutasd meg, milyen ember is vagy valójában, és ha beléd szeret, tudni fogod, hogy tényleg azért szeret, aki vagy.

Azonban ha kiderül, hogy a kiszemelted nem az volt, mint aminek hitted, a fenti szabályok semmissé válnak. Méltóságteljesen le kell koptatni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://poppyfloe.blog.hu/api/trackback/id/tr716845653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása