POPPY FLOE

Nőnek lenni öröm!

Nőnek lenni öröm!

Hogyan takard el ügyesen a plusz kilókat?

2014. október 29. - Poppy Floe

Nemsokára nyakunkon a sok ünnep, ahol biztos fel fogunk szedni egynéhány kilót nagy bánatunkra. Ebben a bejegyzésben összefoglaltam pár olyan ügyes trükköt, amivel úgy öltözhetsz fel, hogy senkinek sem fog szemet szúrni a súlyfelesleg :)

http://www.shopping.hu/mango-zold-rovid-noi-ruha

A sok hullám eltakarja a hasat, ezenkívül ez a ruha bátran kombinálható dzsekikkel, és bármilyen szebb cipővel, sállal! Igazi kaméleondarab.

Ha a könnyed cuccok nem a te asztalod, játszadozz el a mintákkal. A sok motívum mellett fel sem fog tűnni, hogy egy kicsit felhíztál.

http://www.shopping.hu/h-m-mintas-rovid-ruha

A következőt kizárólag magasabb lányoknak ajánlom, hiszen köztudott, hogy a maxiruha összenyomja az alakot, kevésbé, ha monokróm. 

http://www.shopping.hu/beango-fekete-sportos-pongee-ruha

A has elfedése témájában a következő darab lesz a leghatékonyabb ruha. Elegáns, nagyszerű, gyönyörű benne a fenék és úgy takarja a hasat, hogy az baromi jól néz ki.

http://www.shopping.hu/new-yorker-piros-peplum-ruha

Végezetül, nagyon sokat segít, hol húzod meg a határt, hova rakod az övet.

http://www.shopping.hu/pull-and-bear-zold-noi-rovid-ruha

A fodrok ezenkívül mellben erősítenek, és jótékonyan elfedik a hasat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://poppyfloe.blog.hu/api/trackback/id/tr366843641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása